Bottenventil POP-15
  • Bottenventil POP-15
  • Bottenventil POP-15
  • Bottenventil POP-15

Bottenventil POP-15

495,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Tillbehör bottenventil köps till separat med de flesta tvättställsblandare från Strand. En bottenventil monteras i tvättställets botten och ansluts til ett utloppsrör med vattenlås. Den köps om inget annat anges separat till dom tvättställsblandare. När du köper en blandare i rostfritt stål så bör du även välja en bottenventil i samma material.

BOTTENVENTIL POP-15

En bottenventil monteras i tvättställets botten och ansluts til ett utloppsrör med vattenlås. Den köps om inget annat anges separat till dom tvättställsblandare. När du köper en blandare i rostfritt stål så bör du även välja en bottenventil i samma material.

Det finns tre typer av bottenventiler från Strand. POP-15, även kallad sil plugg ventil, har en lös plugg som du lätt kan lyfta på eller trycka på plats om du vill fylla ditt handfat med vatten.

  • Satinpolerat rostfritt 304 stål.

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart

POP 15

Datablad

Rek Pris:
495:-
Artikel-nr:
POP 15
RSK-nr:
8559996
EAN-nr:
7350025862422
Material:
Satinpolerat rostfritt 304 stål.

    

      

9 andra produkter i samma kategori: