Nyhet: Delta EVO Decking

Komposit till uteplatsen - ett självklart val.

Lägg din sommar på att njuta med familj och vänner. Din tid är viktigare än att läggas på att underhålla träbrädor på en uteplats, altan, veranda - slipa, lackera om eller kanske måla, byta brädor mm. Välj en riktigt bra kompositbräda istället!

I konceptet Strand Outdoor finns nu: "Delta EVO Decking" - en fantastisk kompositbräda som ger dig möjligheten att njuta uteplatsen istället för att sköta den. Brädan tvättar inte av sig själv men är så gott som underhållsfri. Kärnan är mantlad med två olika präglingar, en på varje sida, och du väljer det utseendet som passar bäst i just din smak.

Till skillnad från andra leverantörer är våra kompositbrädor långa - RIKTIGT långa - 480 cm och 13,8 cm breda! Det gör att du får ett mer enhetligt utseende med färre eller rent av INGA skarvar! Strand Outdoor Delta EVO Decking har dessutom inbyggda kanaler som bidrar till ett mindre varmt golv en riktigt varm sommardag. Kanalerna har ingen påverkan gällande stabilitet eller formfasthet.

JUST NU: 20% rabatt när du köper DIREKT från vårt lager och transporterar hem kompositen själv! Ring 031-45 42 45 för beställning och bokning! Vi kan givetvis ordna frakt över hela Sverige!

LADDA HEM:

Produktblad

Monteringsanvisning

Alla kommentarer

Lämna ett svar