Duschdraperi från Lirpa

Duschdraperi från Lirpa

När Taiwan-födde Alexander Cho flyttade till lägenheten i Norra Djurgårdstaden Stockholm för 14 år sedan, var han en "vanlig" tonåring med två intresse, fotografi och hygdrostatik. Fotografin tog honom till Los Angeles och vetenskapsämnet tog Alexander examen i vid Chalmers Tekniska Högskola. Per omgående fick han sedan ett lukrativt jobb som "Junior Product Dev.Manager" vid vattenförädlingsinstitutet Lirpa S.r.o i Tjeckien. Det var här han utvecklade och under fyra år har finslipat på det som Strand Stainless AB första onsdagen i april stolt presenterar under namnet "Lirpa Shower-C v1.4"

"Vi är så grymt taggade på att Lirpa valt oss som distributör av detta duschdraperi som totalt kommer att förändra marknaden än en gång" säger Vidde Reimann, på Strand Stainless AB som jobbat med Lirpa sedan Alexander genom sina hygdologiska kunskaper mer eller mindre tog över verksamheten och avslöjar samtidigt en liten "hemlis" i branschen:

"Hela tanken på duschdraperiet föddes faktiskt på en efterfest i min dusch runt tolvslaget sista mars. Draperi - sa Alexander plötsligt och sedan fick alla gå hem så han kunde jobba ostört. Det är så han fungerar,"

Shower-C v1.4 är duschdraperiet som samlar varm vattenånga, leder den i små kanaler ner till botten av draperiet och sedan ut och ner i golvbrunnen. Ingen mer ånga när du duschar och som irriterar ögon vid schamponering, inget sladdrigt draperi bara klibbar och dessutom samlar kalkrester som man inte kokar draperiet med ättika med jämna mellanrum. Det blir helt enkelt som Lirpa själva säger om draperiet: "Water, Bubbles, Nomore"

Duschdraperiet levereras tillsammans med 14 st öglor i den mörka webfärgen #200104 för att matcha en modern och tidlös badrumnsinredning.

Storlek: 3000x2000 mm för att enkelt kunna täcka så väl en stor duschhörna hela vägen upp till tak för bästa upptagningsförmåga. Draperiet är kapbart i nedre kant och levereras antingen vitt eller med det välkända och prisbelönade porträttet av skådespelerskan Julia Roberts läsandes tjeckiska romanen: "Ber to snadno. To není pravda!"

Rek.pris: 2 020 kr

PRODUKTEN KOMMER VARA AKTUELL FÖRSTA ONSDAGEN I APRIL KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER SUPPORT@STRANDSTAINLESS.SE FÖR BESTÄLLNING. ARTIKELNUMER: SHC-142020 -

Alla kommentarer

Lämna ett svar