BOX LUX 40 PI
  • BOX LUX 40 PI
  • BOX LUX 40 PI

BOX LUX 40 PI

7 700,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Disklåda med raka linjer och minimalistisk design. RODI tillverkas endast av borstat stål av högsta kvalitet och uppnår enastående prestanda i detta imponerande produktsortiment, vilket tilltalar bredare marknader med högsta kvalitetskrav.

BOX LUX 40PI

Disklåda med raka linjer och minimalistisk design.

RODI tillverkas endast av borstat stål av högsta kvalitet och uppnår enastående prestanda i detta imponerande produktsortiment, vilket tilltalar bredare marknader med högsta kvalitetskrav.

Fokuserad på eleganta, innovativa och distinkta konturer gör RODI BOX LUX-disklåda den perfekta matchningen mellan kvalitet och design och lyser upp alla kök. Komplett med avlopp och avfall, BOX LUX-serien är svetsade diskbänkar med 12 mm radie inne i lådan för enkel rengöring.

Med mer än 65 års aktivitet är RODI ett riktmärke för tillverkning av diskbänkar av rostfritt stål. Det valdes av portugisiska, för andra året i rad, förtroende varumärke med Five Star Award. Rodi sätter mål för en ständigt utvecklad framtid, baserad på teknikens potential, som kan ge liv åt ditt hem.

SMART MILJÖVAL
Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor och natur och kan lätt återvinnas till 100%. 

Rostfritt stål återfinns överallt där man ställer höga krav på hygien och hållbarhet, säkert har du bestick och kastruller tillverkade av rostfritt stål hemma. Förnicklad mässing däremot innehåller varierande mängder bly, detta är ett av skälen till att man inte använder denna giftiga tungmetall i dessa produkter. 

Inom livsmedelsindustrin är det rostfritt stål som gäller.

ETT CERTIFIERAT FÖRETAG
Efter en filosofi om hållbar tillväxt antar Rodi flera åtgärder för att skydda och bevara miljön. Deras lednings- och kvalitetssystem är också certifierat, vilket säkerställer kvaliteten på de produkter de producerar och den utmärkta tjänsten de ger sina kunder.

  • Satinpolerat rostfritt 304 stål.
  • Innermått (LxBxD - mm) :400x400X00mm
  • Yttermått (LxBxD - mm) :450x450X200mm
  • Montering :Infällnad, Planlimmad
  • Yttre hörnradie: R 10MM
  • Skåpsbredd cm: 50 Skåp

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart

BOX LUX 40 PI

Datablad

Rek Pris:
7700:-
Artikel-nr:
BOX LUX 40 PI
RSK-nr:
-
EAN-nr:
5604315338497
Material:
Satinpolerat rostfritt 304 stål.
Innermått (Längd Bredd Djup):
400x400X00mm
Yttermått (Längd Bredd Djup):
450x450X200mm
Montering:
Infällnad, Planlimmad
Yttre hörnradie:
R 10MM
Skåpsbredd cm:
50 Skåp

  

      

16 andra produkter i samma kategori: