Att välja en Strandprodukt är tryggt för dig som projektledare, slutanvändare och för miljön. Strand Stainless arbetar bara med rostfritt stål i sina blandare, diskhoar och tillbehör. Rost fritt stål är ett extremt slitstarkt material som går att återvinna till 100%.

Vi kompletterar våra produkter bl.a. med vattensparstrålsamlare som inte bara minskar vattenförbrukningen med upp till 50% utan även minskar energiförbrukningen. Förutom vårt miljöprogram levererar vi våra produkter i olika utförande, klassisk, retrostil med en Satinpolerad finish.

Godkända produkter

Vi arbetar hela tiden med att se till att våra produkter håller den standard som krävs för att uppfylla de certifieringskrav som finns på den svenska marknaden.

Miljöprogram

Vi arbetar med det mest miljövänliga alternativet rostfritt stål för att värna om miljön och livslängden på produkten.

Vi kompletterar våra produkter med tillbehör för att minska vatten- och elförbrukningen för användaren.

Inför projekt

I planeringen av ett byggprojekt oavsett om det är stort eller litet stöter man alltid på olika utmaningar som att välja rätt produkt, ta hänsyn till kundens avseende, energiförbrukning, hållbara produkter och miljön.

Support

Vårt support-team är alltid redo att hjälpa till både före, under och efter installerad produkt.

Arkitekter

Vi tycket det är väldigt givande att få vara en del i ett nyskapande eller i renoveringsprojekt, att få se en arkitekt förverkliga någon annans dröm från ett tomt papper där våra produkter få vara med och ta en betydande plats i vardagen.

Vi har sett flera punkter som uppskattas av projektledare när dom väljer en Strand produkt, lång livslängd, slitstarka produkter, miljövänliga produkter, funktioner utöver det vanliga.

Med Strands produkter sparar slutanvändaren upp till 50% av vattenförbrukningen och energiförbrukningen minskar markant. Med vårt breda sortiment finns det alltid en produkt till varje projekt.

Klicka på logga ovan för att se och ladda ner våra bimobjekt

Boka möte

Vill du veta mer eller diskutera ett redan pågående projekt?

Peter Strand
peter.strand@strandstainless.se