Om oss

Strand Stainless AB

Vår vision och affärsidé.

Vår vision är "att bidra till en friskare vardag".

Vår affärsidé går ut på att öppna en dörr till den rostfria världen och erbjuda ett brett sortiment av rostfria produkter till ett bra pris, för att så många som möjligt ska kunna få en friskare vardag. Vi vill att hela hemmet ska kunna genomsyras av blyfria produkter som skapar en helhet men som viktigast av allt, förser dig med 100 procent rent vatten.

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder kvalitativa produkter som håller länge ser vi till så att hela tillverkningsprocessen går rätt till, från tanke till leverans.

Vi arbetar endast mot B2B kunder men låter dig som konsument handla reservdelar direkt från oss.

Stainless Living.

  • Vi vågar utforska nya möjligheter
  • Giftfria produktere
  • Ett friskare liv med rent vatten

Vårt team

cms-img

Vår mission

Vi på Strand har en mission att skapa produkter som inte tillför vårt rena vatten någon förorening.
Vi vill att våra produkter skall vara rena invändigt och inte vara tillverkade av något material som kan fälla ut giftiga ämnen.

Därför är alla våra produkter i rostfritt stål - inget material är så hållbart, så hygieniskt, så miljövänligt och så enkelt att rengöra. Våra produkter är inte bara skapade med miljömedvetenhet utan erbjuder enkla, stilrena och tidlösa linjer. Former för både modernism och traditionalism.

Varför rostfritt

Alla våra produkter är tillverkade i äkta rostfritt stål 304. Inte i förnicklad mässing eller i så kallat ”rostfritt utseende” där det rostfria utseendet är påmålat över mässingen

En blandare av gjuten mässing har en skrovlig insida där föroreningar lätt kan fastna. Den gjutna mässingen kan också innehålla giftigt bly som blandas in vid gjutningen för att göra metallen lättare att bearbeta. 

Förkromningen utanpå kan lossna eller nötas bort.

Strands blandare är tillverkade helt av solitt rostfritt stål och har släta ytor invändigt. De innehåller ingen bly. På det rostfria stålet fastnar inga föroreningar och utvändigt kan inga förkromade ytor slitas bort med tiden.

5 fördelar med att välja Strand: 

  •  Hög kvalitet
  •  Certifierade produkter
  •  Miljövänliga och återvinningsbara produkter
  •  Fri från tungmetaller och andra gifter
  •  Rostfritt stål