Stainless Living

Varför välja rostfritt?

För att du får ett friskare liv tillsammans med rostfria produkter. Produkter som inte på något sätt påverkar dig och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart.

Och vet du vad?
Med enkel rengöring så håller stålet i upp till 30 år.

PETER STRAND
VD

Skillnaden syns inte utanpå.
Men den syns tydligt invändigt.

En blandare av gjuten mässing har en skrovlig insida där föroreningar lätt kan fastna. Den gjutna mässingen kan också innehålla giftigt bly som blandas in vid gjutningen för att göra metallen lättare att bearbeta. Förkromningen utanpå kan lossna eller nötas bort.

Strands blandare, som är tillverkade helt av solitt rostfritt stål, har släta ytor invändigt. De innehåller ingen bly. På det rostfria stålet fastnar inga föroreningar och utvändigt kan inga förkromade ytor slitas bort med tiden.

"Alla våra produkter är tillverkade i äkta rostfritt stål 304. Inte i förnicklad mässing eller i så kallat ”rostfritt utseende” där det rostfria utseendet är påmålat över mässingen. Vi har kvalitativa produkter som håller länge!"

PER JONSSON, PRODUKTSPECIALIST